A Microsoft tulajdonába került a SwiftKey

2016. február 04.
3.3681
petike737 profilja, adatai
petike737
A technológiai óriások sokszor úgy próbálnak meg egy-egy területre betörni, hogy komoly felvásárlásokat hajtanak végre, nemrég pedig a redmondi óriási húzott egy váratlant.

Csak nemrég kezdték el pletykálni, hogy kinézték maguknak a SwiftKey-t, nem sokkal később pedig már a Microsoft erősítette meg a bekebelezés hírét. A SwiftKey egyébként az okostelefonok virtuális billentyűzetével foglalkozik, androidos és iOS-re megjelenő megoldásuk pedig igen népszerű.

A redmondiak saját megoldást is fejlesztettek, így némileg meglepő lehet a felvásárlás, mely állítólag 250 millió dollárba került. Ugyanakkor a közleményben kitértek arra, hogy a SwiftKey nem csak a már népszerű billentyűzet miatt jó vásár, hanem a mögötte rejlő technológia miatt, mely tanulékony és képes ésszerű ajánlatokat tenni előre, ezt pedig több termék esetében is felhasználhatja a Microsoft.
5 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 6 napja

Őszintén szólva én azt a billentyűzetet használom, ami alapból a telefonban volt. Nekem megfelel. Nem is ismerem a többi megoldást.

válasz erre

kpal

7 hónapja, 1 hete

Durva az MS mindet megszerez .

válasz erre

Eltohn

7 hónapja, 1 hete

Remélem azért ingyenes marad...

válasz erre

WarriorAutobot

7 hónapja, 1 hete

Én ehhez hasonló dologban a Swipe-ot használtam, de annyira nem nagy cucc... más biztos többet használná.

válasz erre

Linuxfan

7 hónapja, 1 hete

Azta! Pedig a sajátjuk sem rossz amúgy.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profilja adambalonyi profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profiljaMarduk profiljaiPet profiljagery1113 profiljamovi profilja5t3v3nk3 profiljakulacs profiljaPaint profiljaLaci721 profiljaElisorne profiljakakkor profilja