A Microsoft nem akart olyan játékokat mutogatni az E3-on, amelyek csak 2-3 év múlva jönnek

2017. június 19.
3.1771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár idén meglepően kellemesre sikerült a Microsoft E3-as konferenciája, ellenben nagyon sok rajongó azért szóvá tette, hogy kevés exkluzív cím és friss bejelentés volt az eseményen, amit Phil Spencer is meghallott, nyugtázott, sőt reagált is rá.

Az Xbox-divízió vezére a Waypoint Youtube csatorna egyik kapcsolódó műsorának vendégeként kijelentette, hogy a Microsoft komoly fejlődést szeretne majd elérni ezen a területen a jövőben, ezáltal éppen a közelmúltban írtak alá néhány dolgot, és PR szempontból talán megtehették volna, hogy összedobnak egy trailert kvázi a semmiről, azonban Phil kiemelte, hogy eszük ágában sem volt olyan játékokat mutogatni az E3-on, amelyek csak 2-3 év múlva jönnek.

Ez alapvetően nem is rossz taktika, ha azt vesszük alapul, hogy a Scalebound-ot is sikerült túl korán bemutatniuk, és a Platinum Games alkotását talán ezért kellett törölni, mert a rajongók igényei túl magasra nőttek, és a végeredmény teljesíthetetlenné vált.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 napja

Az a különbség a MIcrosoft és a Sony között, hogy a Sonynak szinte mindig van mit mutatnia és amit mutat, az jó, a Microsoftnak meg ezekszerint évek kellenek, hogy valamit láthassunk tőlük.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 napja

Jó kifogás! Ja nem!

válasz erre

Tommy

1 éve, 2 napja

rDAVE írta:
Tényleg túl magas igény volt, hogy vártuk a megjelenését.
De tényleg!

válasz erre

muki

1 éve, 2 napja

Süket duma. Üres szavak emgint egy hazug cégtől. Engem jól beszopattak az Xbox One-nal, úgyhogy kapják be.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 2 napja

Tényleg túl magas igény volt, hogy vártuk a megjelenését.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaXelosz profiljaVis Major profiljaWarriorAutobot profiljaszattila profiljagery1113 profiljawazko profiljaturatur profiljaLaci721 profiljaBvektor profilja