A Microsoft máris jelezte, hogy életbe lépett a B-tervük az E3 2020 elmaradása miatt

2020. március 12.
9.6821
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha totális őrültség egy nyári eseményt már most visszamondani a koronavírus miatt, a szervezők azonban mégis úgy határoztak, hogy nem rendezik meg az E3 2020-at, ami számunkra nem nagy veszteség, hiszen évek óta nem érdemes már személyesen ellátogatni a rendezvényre.

Annak fényében pedig pláne nem szomorkodunk, hogy a kiadók sorban jelentik be alternatíváikat, így elsőként Phil Spencer közölte a Twitteren, hogy bár a Microsoft számára mindig is nagyon fontos volt az E3, idén kénytelenek lesznek egy digitális event részeként tető alá hozni nagy bejelentéseiket.

Merthogy az eseményt idén az Xbox Series X-nek és nagy általánosságban már az újgenerációnak szentelik, így érdemes lesz odafigyelnünk a bemutatóra, még ha Phil egyelőre maga sem tudta megmondani, hogy erre pontosan mikor kerülhet sor, de szolidaritásból talán éppen június elején, ahogy a E3 is lett volna.

2 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Akkor előbb is megmutathatnák amit akartak...

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azért kiváncsi leszek hogy jövőre visszaállnak e ezek a rendezvények vagy rájönnek hogy teljesen feleslegesek és ennyi volt....

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja