A Microsoft is új Xbox One prototípusokat tesztel?

2016. április 20.
3.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Sony kapcsán már egy nyílt titok, hogy készülődik a továbbfejlesztett PlayStation 4, a háttérben megindultak az ezzel kapcsolatos pletykák a Microsoft háza tájáról is.
 

Ennek megfelelően kiderült, hogy a redmondi óriás állítólagosan már új Xbox One prototípusokat tesztel, amelyek a The Verge magazin információi szerint frissített komponensekkel lennének felszerelve, vagyis a PC-s játékokat futtató gépekhez hasonlóan lehetőséget biztosítanának arra, hogy javítsák a teljesítményt, ami vélhetően az egyes alkotások grafikáján mutatkozhatna meg.

Érdekesség, hogy rövid időn belül ez a sokadik megbízhatónak tűnő pletyka egy új Xbox One kapcsán, elegendő csak visszagondolni arra a múltheti szóbeszédre, amely szerint a Microsoft két új modellt is készít a háttérben, amelyek közül az egyik talán egy vékonyított masina lehet.

Hogy valóban jön-e egy erősebb Xbox One, az egyelőre még nyilván óriási kérdőjel, de ahogyan a VR-versenyben sem követik a redmondiak a Sony-t, úgy talán ezen a téren sem lehetne erre alapoznunk. Talán az E3-on minden kiderül!
4 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 27 napja

Micro nem egyszert csinált már segget a szájából. Múltkor egyértelműen megmondták, hogy nem lesz felújított masina, közben meg lehet, hogy mégis.

válasz erre

kpal

5 éve, 2 hónapja

Ők is próbálnák a Samut utolérni.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja

És mindkét vállalat bemutatja az új továbbfejlesztett konzolt az E3-on... én már ezt a hírt várom.

válasz erre

Ravor

5 éve, 2 hónapja

Már várom a megerősített híreket ezzel kapcsolatban

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljakylx profiljanurbanu profiljamarco profiljaManiac profiljamarco profilja