A Microsoft és az Epic Games is lemondta a GDC 2020-as szereplését

2020. február 28.
9.1301
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tovább gyarapodik azon stúdiók sora, amelyek lemondják a koronavírustól való félelem miatt a GDC 2020 eseményt, ugyanis most ismételten visszalépett két vállalat, akik ráadásul óriási névvel bírnak az iparban.

Egészen pontosan az Epic Games-ről és a Microsoftról van szó, akik szintén jelezték, hogy a fertőzés miatt nem fognak megjelenni a GDC 2020-on, ahogyan tervezték, és ezen módon azt remélik, hogy meg tudják őrizni az alkalmazottaik egészségét.

Mindeközben a GDC 2020 expó egyik szóvivője a The Verge magazinnak jelezte, hogy bár sokan visszamondták a szereplést, de ennek ellenére továbbra is szándékukban áll megtartani az eseményt, azaz nem fogják elkaszálni, hiába dobbantanak sorra a nevesebbnél nevesebb vállalatok.
3 hozzászólás

DNS

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

"Mindeközben a GDC 2020 expó egyik szóvivője a The Verge magazinnak jelezte, hogy bár sokan visszamondták a szereplést, de ennek ellenére továbbra is szándékukban áll megtartani az eseményt, azaz nem fogják elkaszálni, hiába dobbantanak sorra a nevesebbnél nevesebb vállalatok."

Hiszi a piszi. Ha stílusosan akarnám kifejezni magam, akár azt is mondhatnám: this show is on the verge of cancellation...

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kár megtartani...

válasz erre

Hentes

5 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez a rendezvény is kuka lesz.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
GDC 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaManiac profilja