A Metal Gear Rising: Revengeance által inspirált kardozós akciójáték készül Warlander címmel

2019. április 26.
4.7571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Metal Gear Rising: Revengeance folytatásra érdemes játék volt, a Konami megbolondulása miatt azonban nem sok esélyt látunk egy második részre, de addig ez nem is zavar minket különösebben, amíg olyan klónok érkeznek, mint a Warlander.

A szerb Clock Drive Games csapata ugyanis ezzel a címmel jelentette be legújabb alkotását, melyet nem titkoltan a Platinum Games intenzív akciójátéka ihletett, ennek megfelelően egy hack and slash alapokon nyugvó, külső nézetes akció-RPG lesz, melyben az erős sztori mellett félelmetes gyorsaságú kardcsaták várnak ránk, darabokra vagdalható ellenfelek társaságában.

Bár egyelőre nem tudjuk még, hogy a Warlander mivel szeretne kiemelkedni az átlagból - vélhetően semmivel, csak a Metal Gear Rising: Revengeance másolásával -, de az biztos, hogy a végeredmény PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd az idén.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Santonio

11 hónapja,

Eddig nem nagyon tűnik ki semmivel. Nem tudom mi a terv.

válasz erre

Hentes

11 hónapja,

Nem igazán az én világom.

válasz erre
Warlander
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profiljaGamePlay profiljamarco profiljabekdaniel profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaRobi022 profiljatotyak profiljagery1113 profilja