A menekülésről szól a Dishonored 2 legújabb gameplay trailere

2016. október 06.
3.0701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma sem maradtunk újabb Dishonored 2 trailer nélkül, amelyet a Bethesda egy halom gameplay felvétellel felvértezve annak érdekében hozott nyilvánosságra, hogy megismertessen minket mindazzal a sok praktikával, amelyet menekülés közben használhatunk majd fel az alkotásban.

Merthogy a Dishonored 2-ben is elég gyakori pillanat lesz, hogy hirtelen megszólalnak a riasztók, és ránk szabadul az őrség, ilyenkor pedig csak úgy juthatunk ki a kutyaszorítóból, ha felhasználjuk aktuális hősünk speciális képességeit.

Hogy milyen képességekről is van szó? Az alábbi gameplay trailer pontosan ezt prezentálja számunkra sok-sok lopakodással, akcióval, illetve az imént említett spéci sajátosságok alkalmazásával.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dishonored 2 trailer nélkül, amelyet a Bethesda egy halom gameplay felvétellel felvértezve annak érdekében hozott nyilvánosságra, hogy megismertessen minket mindazzal a sok praktikával, amelyet menekülés közben használhatunk majd fel az alkotásban.'>
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Képességeket már korábban is láttuk, van köztük pár elég korrekt. Én biztos nem rejtőznék, meg lopakodnék, végigdarálnám a pályákat röhögő smiley

válasz erre
Dishonored 2
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja