A megtestesült futurizmus lett a Raijintek legújabb gamer háza

2018. március 23.
5.5401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Raijintek bemutatta Zofos Evo névre keresztelt legújabb számítógép házát, melyet kifejezetten játékosoknak, illetve a futurizmus kedvelőinek álmodtak meg, lévén a termék úgy fest, mintha egyenesen a jövőből érkezett volna.

Utóbbi különösen igaz abban az esetben, ha nem a hangszigeteléssel ellátott, fém oldallapot kapott változatot választjuk, hanem az edzett üveg panellel büszkélkedő verziót, melyek között a belső tekintetében nem lesz különbség, így az 598x245x617 mm-es, üresen is közel 20 kilós házikóba akár E-ATX méretű deszkát is tehetünk, méghozzá kétkamrás elrendezéssel, 10 bővítőkártya és ugyanilyen sok meghajtó beépítésére lehetőséget adó helykialakítással.

Az óriási házba nemcsak hardvereket tehetünk jócskán - legfeljebb 47 centiméteres VGA és 19 centis CPU hűtő megy bele -, hanem hűtést is, radiátorokat és ventilátorokat egyaránt tud fogadni, utóbbiakból fentre, valamint előre és hátra szintén építhetünk bele 12 és 14 centiméteres propellereket.

A Raijintek újdonsága természetesen úgy világít, mint a karácsonyfa, ha pedig megtetszett, áprilisban már érkezik is - átszámítva mintegy 55 ezer forintos árkategóriában.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

A két fénycsík miatt lenne futurisztikus?

válasz erre

muki

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Letisztult de ennyi. Tucat.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 7 hónapja és 7 napja

Nem rossz szemből, de ennek is az oldala is plexi. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja