A megjelenéskor még nem lesz pályaszavazás a Battlefield V mérkőzései között

2018. november 05.
4.2801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy sokak számára nagyon fontos kérdést válaszolt meg a Redditen keresztül Matthias Wagner pályadizájner a Battlefield V kapcsán, lévén egy rajongó érdeklődésére elmondta, hogy a pályaszavazás lehetősége a megjelenéskor még nem lesz aktív a játékban.

Akinek fogalma sincs, hogy miről van szó, annak címszavakban összefoglalva elmondanánk, hogy a kíváncsi rajongó egy olyan opció után érdeklődött, ami lehetővé tenné, hogy a többjátékos küzdelmek során az egyes körök között nem előre kiválasztott vagy véletlenszerű pályákon mennének a mérkőzések, hanem azon a helyszínen, amit a rajongók a harc indulása előtt megszavaznak.

Ez a lehetőség a megjelenéskor még biztosan kimarad a Battlefield V-ből, de nem kizárt, hogy egyáltalán nem is tervez ilyesmit a DICE, lévén Matthias egyelőre semmiféle kommentárt nem fűzött a dologhoz, csak annyit, hogy a megjelenéskor, azaz november 20-án még nem számíthatunk ilyesmire.
Battlefield V kapcsán, lévén egy rajongó érdeklődésére elmondta, hogy a pályaszavazás lehetősége a megjelenéskor még nem lesz aktív a játékban.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 4 napja

Mi olyan bonyolult ezen a funkción hogy nem sikerült megcsinálni? meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 4 napja

Úgyse működne rendesen. Sosem azzal játszunk amit én szeretnék. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 4 napja

Csak kibírják majd valahogy...

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja