A megjelenése óta már félmillió példányban fogyott a Mortal Shell

2021. március 05.
30.4741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak szép eladási eredményeket tud felmutatni a Cold Symmetry fejlesztésében készülődött Mortal Shell, a Dark Souls-sorozat legszebb élményeit a főszerepbe állító alkotásból ugyanis csak PC-n és az előző generációban már félmillió példány fogyott.

Ez elképesztően szép adat annak fényében, hogy a Mortal Shell bár már tavaly nyáron napvilágot látott, azonban első alkotásként érkezett, hovatovább nem bírt nagyobb kiadói háttérrel, hiszen az ilyen alkotások jellemzően megelégszenek már egy-kétszázezres eladással is.

Csakhogy a Mortal Shell többre hivatott, és nem lennénk meglepve, ha hosszabb távon az egymilliós mérföldkövet is elérnék vele a készítők, pláne annak fényében, hogy tegnap már PS5-re és Xbox Series X-re is elérhetővé vált.
Mortal Shell, a Dark Souls-sorozat legszebb élményeit a főszerepbe állító alkotásból ugyanis csak PC-n és az előző generációban már félmillió példány fogyott.'>
3 hozzászólás

c0m1n65un

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Meg is érdemli a sikert, mert az első Dark Souls óta a leghangulatosabb Souls-like játék (a Nioh-t és a Sekiro-t nem számítva, mert azok nálam egyedi kategóriát képviselnek). Éppen annyit újított, ami különlegessé teszi és kiemeli a többi utánzat közül. A harcrendszert 1,5 óra alatt megszoktam. Letisztult, nincs túlbonyolítva, és szórakoztató. Kicsit ugyan tényleg könnyebb, mint a DS, és ez nem változik a New Game +-ba sem, mivel jobb estben rögtön fel lehet a fegyvert +10-re húzni, és lehet aprítani vele az ellenfeleket tovább. Összességében én nagyon bírtam. Kiváló indie game, egy szárnyát bontogató csapattól. Érződik rajta, hogy szeretetből készült.

Ha valaki veszi a fáradságot, és kiismeri a mesterien összerakott pályákat, és a játék teljes rendszerét, akkor egy nagyon precízen összerakott játékot ismer meg a Mortal Shell személyébe. Több fegyver, és több Shell elkelt volna bele, és lehetett volna hosszabb is, de mindössze néhány ember csinálta, és még így is rávert nem egy AAA-s játékra.

Remélem kapunk hozzá még egy tartalmasabb DLC-t.

válasz erre

Gólem

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Nem semmi siker. meglepett smiley Nem hittem volna hogy ekkorát megy majd.

válasz erre

muki

3 éve, 3 hónapja és 26 napja

Az komoly. meglepett smiley

válasz erre
Mortal Shell
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja