A megjelenés után hiánycikk lehet az Xbox One X

2017. november 01.
3.4311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Harvey Eagle, a Microsoft konzolos üzletágának brit vezére érdekes részleteket osztott meg a Games Industry magazin munkatársaival azzal kapcsolatban, hogy az Xbox One X talán hiánycikké válhat az országban a megjelenés után.

Emberünk mindezt azután nyilatkozta a lapnak, hogy látta az első előrendelői adatokat, amelyek alapján Harvey határozottan kiemelte, hogy nem tudja garantálni, hogy a megjelenés után mindenki rögtön hozzáférhet a saját konzoljához, mert sok helyen már előrendelésben elfogyott a masina.

A brit Xbox első embere hozzátette, hogy hetente szállítják a friss készleteket a boltokba, azonban az Egyesült Királyságban komoly harc alakulhat ki az emberek között azért, hogy a karácsonyfa alatt ott lehessen a gépezet. Hogy a világ többi régiójában mi a helyzet, arról egyelőre nem tudni még!
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Szerintem kamuzik az ember, ezzel is vásárlásra akarja biztatni a hezitálókat. Ha meg már előre tudják, hogy kevés lesz, talán többet kellene gyártani, nem igaz, hogy nem lehet megoldani.

válasz erre

1000feri

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Lehet hogy csak 1 reklám az egész!! Mondani sok mondent lehet

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Nem azért, de ha nincs rá játék miért akarják a gyereknek?
Én is örülnék egy brutál erős konzolnak, de hogy nem lesz rá semmi olyan exkluzív cím ami tényleg megfogna... hát lehet csak aznap este örülnék neki.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Nah legalább egyszer azt tudják majd mondani hogy elkapkodták a cuccukat

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 23 napja

Egy biztos: nem miattam lesz az.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljagery1113 profiljaGargameth profiljaPixelhexer89 profiljaWickedSick profiljaImperator profiljaHellblade profilja