A megjelenés előtt néhány órával kivették a mikrotranzakciót a Star Wars Battlefront 2-ből

2017. november 17.
4.8981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy az Electronic Arts lépni fog valamit a Star Wars Battlefront 2 körül kialakult mikrotranzakciós botrány miatt, hiszen az egy dolog, hogy a kritikusok nem voltak odáig érte, de azt nem kockáztatták meg, hogy a rajongók is csalódjanak benne.

Miután tehát az internetes fórumok csak ettől voltak hangosak, az Electronic Arts néhány órával ezelőtt egy hivatalos közleményben arról jelentett, hogy kiveszi a mikrotranzakciót a játékból, de mielőtt bárki örülni kezdene, ez csak ideiglenes megoldás.

A közleményből megtudtuk, hogy a készítők soha nem akarták, hogy egy olyan rendszer kerüljön a játékba, ami igazságtalan előnyhöz juttathatná azokat, akik több pénzt tudnak áldozni bizonyos extrákra, így amíg a rendszer átdolgozásra kerül, teljes egészében kiveszik a mikrotranzakciót a Star Wars Battlefront 2-ből, és csak akkor teszik vissza, ha már nem kell a pay to win probléma miatt aggódniuk a rajongóknak.
Star Wars Battlefront 2 körül kialakult mikrotranzakciós botrány miatt, hiszen az egy dolog, hogy a kritikusok nem voltak odáig érte, de azt nem kockáztatták meg, hogy a rajongók is csalódjanak benne.'>
14 hozzászólás

VaPe

6 éve, 10 hónapja és 27 napja

***** drága és még a mikrotranzakció is benne van. Gusztustalan.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 10 hónapja és 27 napja

Korrekt! meglepett smiley mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja