A megfizethetőség jegyében jönnek friss termékek az Asus ROG-szériához

2019. június 12.
4.4881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Asus rendszerint előlép olyan termékekkel, amik a megfizethetőség jegyében készülnek, ilyen a mostani két friss hús is, amik a ROG-széria égisze alatt fognak berobogni.

Egyrészt ejtsünk pár szót az újdonsült asztali gépükről, a ROG Strix GL10DH-ről, amely akár 3. generációs (más néven Matisse) Ryzen 7 3700X CPU-val, is beszerezhető. Videókártyák tekintetében bőségesen van választási opciónk, merthogy Turbo GeForce RTX 2070-ből vagy a Phoenix termékcsalád által kínált opciókból is csemegézhetünk, akár GeForce RTX2060-as GPU-kkal is van rá mód, hogy beszerezzük a gépet. Továbbá 1 TB-os SSD és 32 GB RAM jellemzi a kompozíciót.

Hogy micsoda? Ultrakeskeny méretű, kompakt gaming laptop? Így bizony, az új Zephyrus G GA502 mindössze 20 mm-es vékonyságával, valamint 2,1 kg-os súlyával veszi fel a versenyt a többiekkel. Belsőségek szempontjából akár GeForce GTX 1660 Ti videókártyával is számolhatunk, illetve AMD Ryzen 7 3750H processzor ketyeg a masina szívében. 120Hz-cel operál a kijelző, illetve említést érdemel még a Turbo mód, amelyben a ROG Boost 1435 MHz-ig húzza 60 W-on a dedikált GPU órajelét. Ezeken felül még fontos adat, hogy 32 GB RAM-ot jegyez a friss Zephyrus-modell.

Az imént részletezett Asus újdonságok, csak úgy, mint a TUF Gaming FX505DV, úgy ezek is az idei év harmadik negyedében jönnek, az árszabásról egyelőre nincs információ.
4 hozzászólás

muki

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Rohadt szimpatikus ez a Strix vonal nekem.

válasz erre

WickedSick

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

zender írta:
Ha árszabásról nincs információ, akkor miért írjátok azt hogy megfizethető?
A gépek mögötti elgondolás a gyártó részéről a megfizethetőség. Ez nem a mi véleményünk, ez az alapelv a termékek mögött.

válasz erre

zender

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ha árszabásról nincs információ, akkor miért írjátok azt hogy megfizethető?

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ezek a Zephyrus gépek nagyon szépek!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljamarco profiljaGzoll profiljaMarduk profilja1000feri profiljagery1113 profilja