A Mega Man Zero alkotói szerint könnyű Nintendo Switch-re fejleszteni

2017. március 27.
3.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Takuya Aizu, az egykori Capcom veteránokból még 1996-ban megalakult Inti Creates elnöke nemrégiben egy tartalmas interjút adott a DualShockers munkatársainak, amelyben többek között kifejtette véleményét a Nintendo Switch-ről is.
Advertisement

Az elnök elmondta például, hogy a korábban Nintendo 3DS-exkluzívként bejelentett Blaster Master Zero portjával meglepően jól haladnak, miután grafikus motorjukat alig pár hónap alatt sikerült átültetniük Nintendo Switch-re, amivel kapcsolatban kiemelte, hogy eddig csak jó tapasztalatokat gyűjtöttek a masináról, amivel nagyon könnyű dolgozni, és nagyon felhasználóbarát élményt biztosít a fejlesztők számára.

Aizu ehhez kapcsolódóan kiemelte még, hogy nagyon belelendültek a fejlesztésbe, így két nagy projektjük is készülődik a háttérben Nintendo Switch-re, melyek közül az elsőt még a nyáron, a másodikat pedig az év végén szeretnék bejelenteni.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja

Az milyen szép lenne, ha könnyű lenne rá fejleszteni és még jól is néznének ki a játékok. De hát minden vágyam nem teljesülhet röhögő smiley Játék szempontból mindig ekézem szegény Switch-et, de azért ne gondoljátok, hogy nem szórakoznék el vele szívesen. Zelda-t pl. alap, hogy küldeném.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja

Ez legalább nagyon pozitív, hogy a fejlesztők szeretnek rá fejleszteni.
De legyen is nyoma később!

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 1 napja

Jól hangzik! mosolygó smiley Reméljük minél több fejlesztő be fogja ezt látni!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja