A Marvel's Avengers-szel fogják beindítani a Marvel-játékuniverzumot

2019. június 22.
6.3421
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A filmes iparban kiválóan sült el a Marvel-moziuniverzum, melynek keretében megannyi szólóalkotást kaptak a hősök, hogy aztán crossoverek formájában összeengedjék őket - hasonló projekt vár a játékiparra is.
 

A Crystal Dynamics által hegesztett Marvel's Avengers egy saját univerzumot fog beindítani, ami - csak úgy, mint maga a játék - egy saját interpretációt fog szállítani, ergo semmi köze a filmekhez. Az információt Scott Amos, a stúdió fejese dobta be. Az ihletforrásról is szót ejtett Amos, vagy ahogyan ő fogalmaz: "ötletlopásról".

Bármilyen nagyszerű játék kapcsán az a kérdés merül fel kapásból, mit tudunk lenyúlni belőle. Ott van például a Spider-Man, amit imádtunk, viszont tekintsünk vissza inkább az elmúlt tíz hónapra. Bárkitől lopunk ötleteket, akik a legjobbaknak számítanak. Folyamatosan monitorozzuk a Marvellel a trendeket, ők pedig nagyon értenek mindenféle őrülethez.

Tudják, mi folyik a világban, a filmektől kezdve, a sorozatokon át, a játékokig bezárólag. Segítenek irányt mutatni nekünk, kiemelni a rosszat és a jót egyaránt. Ebben a felfogásban készül a mi saját Avengers-univerzumunk.

Ezek után nem kizárt az a régóta rebesgetett teória, hogy idővel akár az Insomniac Games-féle Spider-Man is tiszteletét teheti a szóban forgó szoftverben, bár ez legfeljebb akkor valósulhat meg, ha sikeresen rajtol a Marvel's Avengers.
6 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Azt nem értem, hogy miért most, mikor gyakorlatilag vége a Bosszúállók sztorinak? Egyéni epizódokat még kapnak a hősök, meg nyilván, ha nagyon akarnak, tudnak írni sztorit az egész bandának, de szerintem ezt sokkal előbb kellett volna.

válasz erre

fighterlaci

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Remélem fognak tartani egy minőségi szintet azért...

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Király kis sorozat lehet ebből így!

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Várható volt hogy jön valami ilyesmi. Én örülök neki, jó lesz ez!

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

De.... Minek?

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Univerzum lesz. Dejó.

válasz erre
Marvel's Avengers
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt