A Marvelnek dolgoznak a Hearthstone egykori fejlesztői

2019. január 04.
2.2191
Maniac profilja, adatai
Maniac
Óriási bejelentéssel szolgált a Blizzardtól korábban távozott Hearthstone-fejlesztőkből verbuvált Second Dinner csapata, akik egy jó hangulatú videóban közölték, hogy a Marvelnek dolgoznak éppen.

Méghozzá nem akármin, hiszen a jó kedélyű brigád természetesen valamiféle videojátékra kötött egyezményt a Marvellel, a bejelentésre váró projektről azonban gyakorlatilag semmi mást nem tudtunk meg azon felül, hogy nagyon jó lesz, és hogy a készítők nagyon izgatottak miatta.

A jó kedv egyébiránt nem meglepő, hiszen a kaliforniai stúdió nem elég, hogy szerződést kötött a Marvellel, mindemellett még egy 30 millió dolláros támogatást is kapott, ezáltal megkezdték az újabb tagok toborzását maguk mellé, tehát nagy valószínűséggel valami komolyabb projekt körvonalazódik a srácok háza táján.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

zender

10 hónapja, 4 napja

A Hearthstone nekem nagyon nem jün be és mivel gondolom valami hasonló készülne ezért örülök hogy örülnek de nem nekem fognak játék csinálni....

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 4 napja

Kíváncsi leszek!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Nozomi profiljarDAVE profiljaTuhajohn profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaconexke profiljaNeurotic profilja