A Marvel ikonikus főgonosza, Galactus zárja a Fortnite aktuális szezonját

2020. november 22.
28.7411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Marvel egyik legnagyobb rosszfiújaként ismert Galactus is érkezik a Fortnite-ba, ezzel követve Thanos példáját, aki nagyjából másfél évvel ezelőtt úgyszintén felbukkant az Epic Games népszerű battle royale-jában.

A bolygózabáló főellenség egy egyszer event formájában fog feltűnni, mégpedig december elsején, itteni idő szerint este tízkor. Az aktuális szezon úgyis telis-tele volt mindenféle Marveles crossoverrel, úgyhogy ez egy kiváló zárása lesz az évadnak, és a stúdió elmondása alapján együttes erővel kell megküzdeni vele.

Egyelőre még nem tudunk túl sokat az eseményről, viszont Galactust ismerve nem kizárt, hogy hasonlóan, mint anno a fekete lyuk vagy az árvíz, úgy most is el lesz pusztítva a jelenlegi térkép, hogy a helyére egy frissített csatatér kerüljön.
Fortnite-ba, ezzel követve Thanos példáját, aki nagyjából másfél évvel ezelőtt úgyszintén felbukkant az Epic Games népszerű battle royale-jában.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

3 éve, 8 hónapja és 11 napja

Ebből is látszik mennyire nem vagyok már képben Marvelben. mosolygó smiley Simán elfelejtem ezeket a neveket pár év alatt. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

3 éve, 8 hónapja és 11 napja

,,egy egyszer event formájában,,

Hogy? röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja