A Machinarium és a Samorost kedvelőit szeretné megszólítani a Growbot című kalandjáték

2020. március 17.
7.1381
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem tudjuk, hogy mi van ma, de rövid időn belül már a második kalandjátékot tudjuk bemutatni nektek, mely a játékvilág egyik, ha nem a leghányattatottabb sorsú műfajaként hamarosan egy újabb ígéretes taggal bővül.

A Growbot címre keresztelt alkotás Lisa Evans, egy Britghtonban élő szabadúszó illusztrátor fejéből pattant ki, aki összehozta a maroknyi tagot számláló Wabisabi Play csapatát, hogy a Machinarium és a Samorost mintáján alapulva elkészítsenek egy point and click kalandjátékot, a főszerepben egy Nara nevű robottal, aki saját otthonának megmentésére igyekszik.

A Growbot a bejelentés szerint egy biopunk űrállomáson játszódik, ahol futurisztikus növényekkel és idegen teremtményekkel konfrontálódhatunk a megoldás reményében, miközben a nagyszerű sztori mellett rengeteg fejtörő vár majd megoldásra, méghozzá elképesztően stílusos grafikai körítés és Jessica Fichottól származó zenék társaságában. Megjelenik 2021 elején PC-re, Mac-re és Linux-ra, az Application Systems Heidelberg kiadásában!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

muki

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez is milyen furán néz ki!

válasz erre

zender

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

De jó lenne, ha újra annyi kalandjáték lenne mint régen...

válasz erre
Growbot
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profilja