A lövöldözés miatt elhalasztja az EA a Madden NFL 19 bajnokság elődöntőit

2018. augusztus 28.
3.7331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA Games egy hivatalos közleményben reagált a hétvégén Jacksonville-ben történt szörnyű esetre, aminek részeként a Madden Classic bajnokság egyik selejtezőjén egy férfi váratlanul fegyvert rántott, majd lövöldözni kezdett.

Andrew Wilson, az Electronic Arts vezére hivatalos közleményben jelentette be, hogy a történtek miatt úgy döntöttek, elmaradnak a Madden NFL 19-hez kapcsolódó Madden Classic elődöntői, és egyelőre még nem tudják, hogy mi lesz a tervezet eseménysorozat aktuális évadával a későbbiekben.

Wilson a közleményben kiemelte, hogy az egész vállalatot mélységesen megrendítették a történtek, hiszen ez az első alkalom, hogy a gamer közösségnek ilyen tragédiával kell szembesülnie, éppen ezért arra kérte rajongókat, hogy ezekben a nehéz időkben tartsanak össze és segítsék egymást.

Az EA határozottan szeretné folytatni a jövőben a Madden Classic versenysorozatot, azonban jelenleg azzal foglalatoskodnak, hogy partnereik és csapataik közbenjárásával szigorítsanak a biztonsági feltételeken, hogy soha még csak hasonló se történhessen a jövőben.

A legfrissebb információk szerint egyébiránt a lövöldözést egy David Katz nevű 24 éves férfi követte el, akit depresszióval és egyéb mentális problémákkal kezeltek, erős gyógyszereket szedett, így teljességgel érthetetlen, hogy miként juthatott fegyverhez, illetve hogyan vihette azt be magával az eseményre, ahol önmagán kívül két ártatlan játékost, a 28 éves Taylor "SpotmePlzzz" Robertson-t és a mindössze 22 éves Elijah "Trueboy" Clayton-t is meggyilkolta.
lövöldözni kezdett.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Nem értem az összefüggést...

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Beteg **** miatt... wtf smiley

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 17 napja

Wait... WHAT?!?!
Szóval ha tudták hogy depressziós és mentális problémákkal is küzd akkor mégis mi a francért keresett nála fegyver és azt hogy vitte át a biztonságiakon?!?! Mert gondolom csak volt ott valamilyen biztonsági szolgálat mert gondolom nem kevés ember volt ezen az eseményen.

válasz erre
Madden NFL 19
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja