A Los Angeles Valiant lett az Overwatch League negyedik fordulójának győztese

2018. június 19.
3.1321
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas győzelmet aratott múlt éjszaka a Los Angeles Valiant csapata az Overwatch League negyedik fordulójában, aminek jóvoltából a srácok maguk mögé utasították még a New York Excelsior-t is.

A Los Angeles-i brigád győzelme várható volt, hiszen a harmadik fordulóban is a döntőig jutottak, ahol jól megszorongatták ellenfeleiket, most pedig 1:3-ra leverték a liga eddigi legjobbjainak számító New York-i csapatot, ezzel elorozva tőlük a 100 ezer dolláros díjat.

Összesítettben természetesen még mindig a New York Excelsior vezeti a mezőnyt az Overwatch League keretein belül, és míg a második helyen a Los Angeles Valiant áll, a dobogó harmadik fokán jelenleg a Boston Uprising található, de nagyon szorosan áll mögöttük a Los Angeles Gladiators is.

Az Overwatch League ezzel azonban nem ért véget, hiszen érkeznek a negyeddöntők, melyek július 11-én rajtolnak el, és az itt győzedelmeskedő csapatok már garantáltan bejuthatnak az elődöntőbe is.
3 hozzászólás

Ronalddo

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Keményen tolják a gyerekek!

válasz erre

muki

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Legközelebb belenézek már egy ilyen közvetítésbe. Kíváncsi vagyok a fejekre meg a koncentrálásra!

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 3 hete és 2 napja

Milyen keményen küzdenek, mintha valami komoly dologról lenne szó!

válasz erre
Overwatch
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljagokuvsvegita profiljawazko profiljahavrillal profiljaManiac profiljaGargameth profilja adambalonyi profilja