A lopakodás megszállottjainak kedvez a Hunt: Showdown legújabb frissítése

2018. július 17.
1.6161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb jelentős frissítéssel gyarapodott a hetek óta korai hozzáférésben tanyázó Hunt: Showdown című többjátékos akciózás, amit a Crytek most felkészített arra, hogy a lopakodás megszállottjai is érvényesülhessenek benne.

A játék legújabb frissítésével ugyanis érkezett egy halom olyan fegyver és eszköz, amivel lehetőségünk nyílik csendben gyilkolni, ezáltal jött rögtön három új nyílpuska - klasszikus, egykezes és mérgezett -, valamint megjelentek a hangtompítós fegyverek, így a Sparks LRR és a Winfield is kapott ilyeneket felszerelhető extraként.

Mindemellett megérkeztek a játékba a dobókések, a harci fejsze, de kellemes újdonság a Specter 1882 Bayonet, mely közelharci alternatívát ad a népszerű sörétes puska mellé. Mindezek azonban csak az aktuális frissítés legfontosabb elemei, érdemes letölteni és a gyakorlatban is kipróbálni, hogy mennyi extrával gazdagítja az egész patch az alapokat.
Hunt: Showdown című többjátékos akciózás, amit a Crytek most felkészített arra, hogy a lopakodás megszállottjai is érvényesülhessenek benne.'>
1 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 3 hónapja és 1 napja

Elő kéne kapnom ezt a játékot.

válasz erre
Hunt: Showdown
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaBotyi profilja