A LinkedIn-ről kellett megtudnia a Star Theory-nak, hogy elvették tőlük a Kerbal Space Program 2 fejlesztését

2020. június 03.
10.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki nem ismerné a Kerbal Space Program 2 körüli balhét, azoknak röviden vázolnánk: a Take-Two nemes egyszerűséggel elvette a fejlesztési folyamatot a Star Theory csapattól, hogy aztán házon belül folytassák a fejlesztést.

Ez eddig is ismert sztori volt, viszont arról csak most rántották le a leplet, hogy a Star Theory srácainak konkrétan a LinkedIn közösségi felületről kellett megtudniuk, hogy felfüggesztette velük a kiadó a szerződést, ahogyan az kiderült a Bloomberg jóvoltából.

Kaptak egy üzenetet a Private Division (a Take-Two egyik alvállalatának) egyik első emberétől, hogy szívesen állást ajánlanak az új csapatban, akik átveszik a játék fejlesztését, majd sokan el is fogadták ezt. Sokan nem maradtak volna a Star Theory-ban, így ők bezárták végül a stúdiót márciusban, főleg miután a koronavírus következtében nem volt lehetőségük új kiadót találni.
Kerbal Space Program 2 körüli balhét, azoknak röviden vázolnánk: a Take-Two nemes egyszerűséggel elvette a fejlesztési folyamatot a Star Theory csapattól, hogy aztán házon belül folytassák a fejlesztést.'>
2 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

Az úgy kellemetlen lehetett. meglepett smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 2 hónapja és 14 napja

Menjmáááááár! meglepett smiley

válasz erre
Kerbal Space Program 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja