A Life is Strange: Before the Storm bónusz epizódjában visszatérnek az eredeti szinkronszínészek

2017. december 01.
13.2391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sok rajongó nehezen fogadta el, hogy a Life is Strange: Before the Storm-hoz a készítők nem tudták felkérni az anyasorozat eredeti szinkronszínészeinek egy részét az éppen akkor zajló sztrájk miatt, így Chloe hangját például Rhianna DeVries szolgáltatta.

Így volt ez a háromrészes mellékszálban, azonban a Deck Nine Games csapata bejelentette, hogy a Deluxe Edition megvásárolóinak beígért bónusz epizódban ismét változás lesz, lévén újra visszatér Max és Chloe eredeti szinkronpárosa, avagy név szerint Hannah Telle és Ashley Burch.

Erről a készítők egy videót is összedobtak nekünk, ami mellett megerősítették, hogy a Life is Strange: Before the Storm bónusz epizódja - melyben a fiatal Max Caulfieldet láthatjuk - 2018 elején jelenhet majd meg.

Nézd nagyban ezt a videót!



Life is Strange: Before the Storm-hoz a készítők nem tudták felkérni az anyasorozat eredeti szinkronszínészeinek egy részét az éppen akkor zajló sztrájk miatt, így Chloe hangját például Rhianna DeVries szolgáltatta.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 11 hónapja és 6 napja

Ha már az alap három epizód másik szinkronnal jött ki, szerintem itt sem kellett volna változtatni. Ki kellett volna várniuk a sztrájk végét, egyértelmű volt, hogy nem fog sokáig húzódni. Amúgy meg a legtöbb játékosnak fel sem tűnik, hogy más a szinkron, csak azért tudják, mert mindenhol le van írva.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 11 hónapja és 6 napja

Nekem az újjal se volt semmi bajom, de így lesz a legjobb mindenkinek. mosolygó smiley
Viszont a 3 epizód már kijött?

válasz erre
Life is Strange
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja