A legtöbb pénzt az exkluzív játékok hozták tavaly az Epic Games Store-nak

2020. január 14.
9.5081
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ha már eddig is soknak érezted az Epic Games Store exkluzív játékokkal való hadjáratát, akkor van egy rossz hírünk, ugyanis továbbra sem terveznek ezzel leállni, sőt, sokkal inkább még inkább rákapcsolnak.

Az Epic Games vezérigazgatója, Tim Sweeney bejelentette, hogy 251 millió dollárt hoztak nekik a külsős fél által fejlesztett szoftverek, ami 60%-kal ver rá az eredeti prognózisaikra, viszont hozzátették azt is, hogy a platformon lévő új premierek 90%-ban exkluzívok. Steve Allison azt is elmondta, hogy a bevételük java részét az exkluzívok hozták be. Maga a platform, mindent összevetve 680 millió dollárt hozott eddig.

Ennek tükrében idén is számíthatunk rá, hogy ideiglenesen csak az ő platformjukon lesz elérhető egy-egy szoftver továbbra is, bár nagy vízválasztó lesz majd, amikor véget ér a tavaly bejelentett játékok ideiglenes exkluzivitása, és kiderül, hogy ez mennyire ront mondjuk a Steames bevételeken.
4 hozzászólás

Xelosz

9 hónapja,

Tolják csak nem utálom őket már annyira mint régen de én inkább kivárom még megjelenik steamre amit akarok.
Az ő helyükön meg jó lesz a heti free game. meg talán még a journey amit meg fogok venni az psre is meg van jó móka lesz gépen is.
De amúgy nincs kedvem az ő áruházukban továbbra sem vásárolni :/

válasz erre

VaPe

9 hónapja,

Meglepő lett volna ha nem így van!

válasz erre

muki

9 hónapja, 1 napja

Nyilván.

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 1 napja

Várható volt hogy így lesz, mivel ezeket a játékokat csak ott lehetett megvenni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profilja