A legtöbb országban sokkal népszerűbb a The Witcher televíziós sorozat, mint a Stranger Things

2020. január 02.
8.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Azt tudjuk egy ideje, hogy februárban el is kezdik forgatni a The Witcher sorozat második évadát, de hogy milyen jó lóra tett a Netflix, az talán még őket is meglepte: a legtöbb országban még a Stranger Things-nél is sokkal népszerűbb.

Ez azért különösen érdekes, mert a Stranger Things harmadik évadáról korábban úgy beszéltek, mint a Netflix legnépszerűbb sorozatáról, azonban a kompánia összeállított egy listát, melyből kiderült, hogy 26 országból 21-ben a The Witcher sokkal népszerűbb, mint a kérdéses retro széria.

A nézettség tekintetében a briteknél, a németeknél, az osztrákoknál, a lengyeleknél, de még az ausztráloknál is az első helyen szerepelt az ünnepi szezonban Geralt vaják kalandja, miközben a Stranger Things gyakran a dobogóra sem jutott fel.

Persze a kivétel erősíti a szabályt, az USA területén a Stranger Things abszolút első, de azért a The Witcher sem került messzire az élmezőnytől, azt a dobogó második helyén találhatjuk.
el is kezdik forgatni a The Witcher sorozat második évadát, de hogy milyen jó lóra tett a Netflix, az talán még őket is meglepte: a legtöbb országban még a Stranger Things-nél is sokkal népszerűbb.'>
5 hozzászólás

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 27 napja

USAban nyilván a ST megy, hiszen igazi amcsi film.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 8 hónapja

Különböző műfaj. Kinek mi jön be.

válasz erre

Neo1989

4 éve, 8 hónapja

A Stranger Things-böl 1 db -ot nem láttam nem is érdekel de a Witcher sorozat az ***** jó.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 8 hónapja

Az kemény! meglepett smiley Gondoltam, hogy nagyot fog menni, de a Stranger Thingset legyűrni azért nem semmi! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 8 hónapja

Na ez azért fura, nem hittem volna. meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaKisember001 profiljamarco profilja