A LEGO NES-nél betegebb, de mégis menőbb dolgot még talán soha nem láttunk korábban

2020. július 15.
1.7811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valami olyan dolog született a minap a LEGO és a Nintendo védő szárnyai alatt, amire lehetetlenség volt felkészülni, holott egy rendkívül kreatív megoldás lett arra nézve, hogy miként nosztalgiázhassanak egy kicsit a legendás NES rajongói.

A két gigavállalat kooperációjában ugyanis megszületett a LEGO NES, egy teljesen méretarányos, legósított NES konzol, mely akkor lenne igazán nagy dolog, ha még egy működőképes belső hardver is járna hozzá, de ilyesmiről szó sincs, az 1:1 arányos másolat viszont minden elemében olyan, mint az eredeti, még kazettát is tehetünk bele, csak éppenséggel lejátszani nem tudja.

A csomag kapcsán a non plus ultra, hogy a konzol és a kontroller mellé még egy aprócska kis televízió is tartozik, amit úgy rakhatunk össze, hogy a képernyő belsejében egy kis pixel-Marióval rohangászhatunk, méghozzá egy kis hajtókar tekerésével.

Persze mielőtt bárki szaladna a boltba, azért nem árt tudni, hogy a kérdéses szett átszámítva mintegy 80 ezer forintba kerül majd mifelénk, szóval az emberek többségének kétszer is meg kell gondolnia, hogy beruház-e rá vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 1 hónapja és 2 napja

Ennek mi értelme... Rohadt gagyi..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja