A LEGO DC Villains lesz az idei második LEGO-játék?

2018. március 29.
4.6701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A WB Games a minap hivatalosan is bejelentette a korábban pletyka szintjén már kiszivárgott LEGO The Incredibles című videojátékot, azonban máris itt vannak a legújabb szóbeszédek, melyek egy következő LEGO-játékról szólnak.

Liam Robertson, egy ismert ipari bennfentes ugyanis mindenkit emlékeztetett arra, hogy ő már januárban kiszivárogtatta, hogy A hihetetlen család című animációs filmen alapul majd az idei első LEGO-játék, azonban már azt is tudja, hogy mi lesz a második.

Lévén egy ideje már hagyomány, hogy minden évben legalább két legósított címmel örvendeztet meg minket a WB Games, így Liam szerint a második nagy cím a LEGO DC Villains vagy a LEGO DC Supervillains címre hallgat, és ahogyan neve sugallja, a DC univerzumának gazfickóira koncentrál majd.

Emberünk hozzátette, hogy ezzel a lépéssel a Suicide Squad sikereit szeretné kihasználni a WB Games, azonban különböző okok miatt ezt a nevet nem használhatják fel, így csinálnak egy teljesen hasonló játékot a DC szuperbűnözőire építve.
LEGO The Incredibles című videojátékot, azonban máris itt vannak a legújabb szóbeszédek, melyek egy következő LEGO-játékról szólnak.'>
1 hozzászólás

Ronalddo

6 éve, 6 hónapja és 6 napja

Futószalag.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja