A legfrissebb értesülések szerint csak 2020-ban jöhet a PS5

2018. április 11.
6.0241
Maniac profilja, adatai
Maniac
Akárcsak az előző generáció utolsó éveiben, úgy a PS4 és az Xbox One által képviselt aktuális mezőny esetében is lassacskán mindennapos beszédtémává válik a váltás, ezáltal az újgenerációs konzolok érkezése.

Ezen a téren a Sony körüli források a legaktívabbak, így most például a Kotaku munkatársainak sikerült megszólaltatniuk egy állítólagos belsős forrást, aki szerint idén még garantáltan semmi hivatalosat sem hallhatunk a PS5-ről, de jövőre már megtörténhet a bejelentés, azonban a gép legkorábban 2020-ban érkezhet csak a boltok polcaira.

Ez igencsak reális elképzelés annak fényében, hogy idén már ötödik éve van a piacon a PS4, ezáltal 2020-ra már egy hétéves konstrukció lenne, amivel kapcsolatban biztosan mindenki egyetért abban, hogy megérett a váltásra.

A Kotaku állítólag játékfejlesztőket is megkérdezett a generációváltás kapcsán, és többen azt állították, hogy ismerik a Sony fentiekben leírt terveit, noha akadtak, akik viszont még egyáltalán nem hallottak új konzolról, tehát egyelőre egészen vegyes a kép.
7 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 1 hete

PS3 7 évig húzta. Miért ne húzhatná a PS4 is? Amúgy durva, hogy idén már 5 éves lesz.

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete

De kíváncsi vagyok milyen bika gépek lesznek ezek már.

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 1 hete

Akkor lassan mehet lejjebb a PS4 ára...

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 hete

Addig még lehet egy csomó király cím és a még ki nem játszottakra is lesz időm.

válasz erre

Hellblade

10 hónapja, 1 hete

Reális LENNE ha egy ÚJ játékokban gazdag generációt váltana le..Ha történt volna bármi fejlődés az árnyalatnyival szebb grafikán kívül..De nem így történt..nem volt valami nagy dőzsölés és nem is lesz..Foghíjas fél generáció ez,tele remasteredekkel,folytatásokkal,töltelék címekkel..

Örülnék ha a Ps5 legalább kompatibilis lenne az ÖSSZES előző Ps el,ha ennyi új játékot terveznek a következő turnusra is..

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 1 hete

Mit fog az tudni vajon te jó ég!

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 1 hete

Abszolút reális megjelenési dátum lenne.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profiljamarco profilja