A legendás Renault R26-os is csatlakozik a F1 2017 klasszikus autói közé

2017. július 10.
4.9341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismert, a F1 2017 minden eddiginél komolyabb figyelmet fordít a klasszikus autók felvonultatására annak érdekében, hogy a sportág régi rajongói igazi legendák volánjai mögül is átélhessék a száguldás örömeit.
Advertisement

Azt már tudjuk például egy ideje, hogy az 1992-es Williams FW14B és a 2002-es Ferrari F2002 benne lesz a játékban, de a Codemasters ma egy trailer társaságában jelentette be, hogy a 2006-os szezon Renault R26-os járgánya is csatlakozik a felhozatalhoz, amit annak idején Fernando Alonso és Giancarlo Fisichella vezetett, és míg utóbbi nyolc versenyt nyert vele, addig Alonsónak a második világbajnoki címet hozta.

A F1 2017 megjelenésére augusztus 25-én számíthatunk majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on is, ha pedig szimpatikus ez a klasszikus autós vonal, csak türelem, mert több régi verdát is felvonultat majd a játék.

Nézd nagyban ezt a videót!



F1 2017 minden eddiginél komolyabb figyelmet fordít a klasszikus autók felvonultatására annak érdekében, hogy a sportág régi rajongói igazi legendák volánjai mögül is átélhessék a száguldás örömeit.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 7 napja

Ezt a kocsit azért legendásnak nem nevezném, bár tény, hogy nagyon szép. Épphogy csak behúzta vele Alonso a VB-t. Az sem lett volna meg, ha a Ferrari az utolsó előtti futamon nem rohad le. De nyilván nincs ilyen a motorsportban, hogy mi lett volna, ha...

válasz erre

kpal

7 éve, 3 hónapja és 8 napja

Csak a fizika, stb... lehetne jobb benne és a boxkiállás is ne olyan gépies legyen .

válasz erre
F1 2017
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja