A Left 4 Dead fejlesztői a Back 4 Blood-dal együtt kihagyják az idei E3-at

2019. június 05.
4.6561
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szomorú híreket közöltek rajongóikkal a Left 4 Dead fejlesztőiként elhíresült Turtle Rock Studios munkatársai, akik bejelentették, hogy az idei E3-at teljes egészében kihagyják, ezáltal aktuális projektjüket sem láthatjuk viszont az eseményen.
 

Ez azért különösen nagy baj, mert rengetegen reménykedtek benne, hogy az elmúlt hónapok csendje éppen azért volt, mert a Turtle Rock Studios az E3-ra készül a Back 4 Blood prezentációjával, amit sokan a Left 4 Dead-sorozat szellemi örökösének tartanak, hiszen egy kooperatív zombis lövölde készül a név alatt.

Mint ismert, a csapat még az év elején jelentette be a játékot, amiről gyakorlatilag csak az imént említett részleteket tudtuk meg, valamint azt, hogy a Warner Bros Games adja majd ki. Bár az E3-on nem lesz ott, a készítők azért megnyugtatták a rajongókat: minden egyes nap keményen dolgoznak a Back 4 Blood-on!


2 hozzászólás

Marduk

8 hónapja, 2 napja

Én nem bánom, bár jó lett volna látni, mert akkor minden bizonysággal lehet mondani, hogy lesz, de megpróbálom elhinni nekik, hogy tényleg gőzerővel dolgoznak rajta.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 3 napja

Nem baj, a Microsoft ott lesz!

válasz erre
Back 4 Blood
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Robi022 profiljaBvektor profilja