A laptopok piacán erősítene az AMD

2016. február 12.
3.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A processzorok piacán korábban jóval kiélezettebb csata folyt az AMD és az Intel között, manapság azonban főként az előbbi gyártó tétlenkedése miatt nem túl izgalmas ez a verseny, ugyanakkor több jel is arra utal, hogy idén az AMD összeszedheti magát.

Egyfelől adósak néhány teljesen új fejlesztésű asztali processzorral, valamint az APU-k piacán is komoly előrelépést ígérnek. Utóbbi terület a laptopok piacán is fellendítheti a gyártót, pláne akkor, ha olyan komoly partnereket gyűjt maga mellé, mint például a HP.

Nemrég a két gyártó bejelentette, hogy komolyabb együttműködésbe kezd, mely jelenleg a 6. generációs AMD PRO A processzorokat és az AMD FreeSync technológiát érinti. Utóbbit a lehető legtöbb idei gépében megpróbálja majd bevetni a HP, előbbi pedig a felsőkategóriás modellekben kap helyet. Az új HP ProBook 645 és HP ProBook 655 például már ilyen specifikációkkal érkezik, de az AMD nem titkolja, hogy több gyártó felé is terjeszkedne.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Notik környékén nagyon nem vagyok otthon, nem tudom mi a mai legmenőbb, legerősebb cucc.

válasz erre

kpal

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

hmm.. eddig mindenki el volt enélkül.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Laptop monitorban FreeSync technológia? Érdekes és vonzó újítás.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
Laci721 profilja adambalonyi profiljaTuttu13 profiljaSunyi78 profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaWillThaWheel profiljakishege2003 profiljakadaj profiljaps2 profilja