A kritikusok elismeréseiről szól a legújabb Project Cars 2 trailer

2017. október 19.
2.5091
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy magas oktánszámon pörgő trailerrel lepett meg minket a Slightly Mad Studios csapata a Project Cars 2-ről, amiből kiderült, hogy milyen elismeréseket is zsebelt be eddig az év egyik legjobb autós játéka.

Az alig egyperces kis kedvcsináló bár csak a legjobb értékeléseket gyűjtötte össze - nyilván -, azonban már ebből is kiderül, hogy a szakmát igencsak sikerült meggyőznie a játéknak, így vélhetően a rajongók sem igazán panaszkodhatnak.

A Project Cars 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelent meg a múlt hónapban, és az alábbi trailer tökéletesen bemutatja, hogy milyen élmények is várnak azokra, akiket sikeresen meggyőz a trailer arról, hogy itt az ideje vásárolni.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 napja

Jó, ez egy szép versenyjáték, egyelőre nem látok rajta semmi extra különlegeset.

válasz erre

drift3r91

1 éve, 4 napja

miertkellettaregbevezetes írta:
A játékok sikeressége az eladási számokban rejlik..

PC Owners: 88,143 Ez egy hulladék szint sajnos.
Hány PC-játékosnak van a játékhoz normális kormánya? Mert ezt te nem fogod billel vagy gamepaddal játszani. Rétegjáték, még szép hogy nem veszik sokan. Menj vissza a 16 milliós pubg játékosbázisba, mert az aztán igényes játék lett.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 napja

Na mondjuk az IGN-re nem adok, az Autoweek tök ismeretlen, a PC Gamerre nem adok, az Attack of the Fanboy tök ismeretlen, a Bleacherről, a Shacknewsról sosem hallottam, a Hardcore Gamer már csak a nevében az, amúgy egy fos.

Tehát hiába ez a videó, semmi értelme.

válasz erre

A játékok sikeressége az eladási számokban rejlik..

PC Owners: 88,143 Ez egy hulladék szint sajnos.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 5 napja

Aha oké de megvárom a magyar teszteket

válasz erre
Project Cars 2
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profiljagokuvsvegita profiljaturatur profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljaWarriorAutobot profiljamarco profilja