A közeljövőben még biztosan nem érkezik a Star Wars Battlefront 3

2019. szeptember 04.
4.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Star Wars Battlefront 2 talán a lgtöbb visszhangot csikarta ki a rajongókból a loot boxok és egyéb botrányok miatt, amivel nemcsak a játékmagazinok, hanem a mainstream média is foglalkozott, így nem véletlen, hogy végül minden jóra fordult, és az alkotás sikert aratott.
Advertisement

Tudni illik a negatív reklám is reklám, így a rajongók tudni szeretnék már végre, hogy mikor számíthatnak egy folytatásra, ami Dennis Brannvall, a játék egyik igazgatója szerint biztosan nem mostanában lesz, és ez nem is annyira miattuk, sokkal inkább az ipar változása miatt van így.

Bár Dennis szerint továbbra is életképesek a folytatások, azonban az emberek már nincsenek úgy kiéhezve rájuk, mint néhány évvel ezelőtt. Ennek az oka pedig szerinte az, hogy gyakorlatilag egymásba érnek a folytatások, mert egy játékhoz évekig szezonbérletek, letölthető tartalmak és egyebek társulnak majd, vagyis a rajongók újra és újra friss tartalmakat kapnak hozzá, így nem vágynak annyira egy teljes értékű folytatásra.

Persze örülnek neki, de nincs akkora "éhség", mint egykoron, ami a rendező szerint nem azt jelenti, hogy soha nem készülhet folytatása a játéknak, de a Star Wars Battlefront 3 megjelenését nem mostanság várhatjuk.
Advertisement
3 hozzászólás

bekecs

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Talán 2021 körül fog az leghamarabb jönni.

válasz erre

Direktor

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Meglepődtem volna, ha jön.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Nem is kell, még a 2. részbe is tudnak új bugokat tolni.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljamarco profilja