A következő évben leplezik le az új Saints Row-játékot

2019. november 14.
4.2651
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy ideje már tudjuk, hogy formálódik a háttérben a következő Saints Row-epizód, ráadásul ismételten a Volitionnel a fedélzeten, most pedig picit közelebb kerültünk az igazsághoz, hogy mi magunk mikor kapunk belőle egy szeletet.

Klemens Kundratitz, a Koch Media vezérigazgatója a GamesIndustry magazinnak mondta el, hogy a fejlesztők utolsó játékának, az Agents of Mayhemnek a lebőgése nem befolyásolja az új Saints Row-t, ugyanis bár vannak hasonló elemek a két játék között, de végeredményben teljesen különböző franchise-okról beszélhetünk.

A CEO azt is megjegyezte, hogy 2020-ban fogják valamikor megejteni a hivatalos leleplezést, azonban azt nem tudni, hogy az esztendő mely időszakában. Azonban az biztos, hogy jövőre már látni fogjuk az első képkockákat a játékból, ha akár csak egy CGI trailer formájában is, de látni fogjuk.
3 hozzászólás

rDAVE

3 hónapja, 3 hete

Hát a PS4/XONE generációt sikerrel átvitték PS3/360 motorral, remélhetőleg 2020-ban valami új generációsat mutatnak... SW4 még fun volt PS4-en, de abban is sok volt az újrahasznosítás a 3-ból. Saints Row: Gat out of Hell és Agents of Mayhem is megvan, de egyik sem volt motiváló játszani. Pedig Szöulba rakták a Mayhem-et, aminek örültem nagyon, de messze van a Sleeping Dogs Hongkongjától...

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

Kíváncsian várom. A második részt még nagyon szerettem, utána nagyon elment valami olyan irányba amit nem tudtam megérteni. Remélem a régebbiekhez fog hasonlítani.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 3 hete és 1 napja

A világ egyik legbetegebb játéka de imádom! Várós!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profilja