A Kotaku szerint évek óta dolgoznak már az új BioShockon, de hányattatott sorsú a fejlesztés

2019. december 09.
6.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyszerre örültünk meg a mai nap folyamán mindannyian, hogy készül egy vadonatúj BioShock-játék, azonban máris érkezett a Kotaku által a vészharang-kongatás, miszerint nem ennyire fényes a helyzet, mint az elsőre tűnik.
 

Jason Schreier rendre szivárogtat ki olyan iparági infókat, amik máskülönben nem látnának napvilágot, így derült ki most az is, hogy a Parkside fejlesztési kódnéven futó BioShock 4 már évek óta készülőben van, de sajnos hányattatott sorsú nagyon a projekt. Mindezt Schreier négy forrásra hivatkozva közölte, akik kapcsolatban állnak a munkálatokkal.

Még 2015-ben kezdődött az egész egy másik csapattal, a Certain Affinity-vel, akik segédkeztek már a Halo-ban, a Left 4 Deadben és a Call of Duty-ban is, de 2016 végére a 2K elvette tőlük a projektet, és házon belül kezdték újra a fejlesztést. Nem tudni pontosan, miért kaszálták el az ő víziójukat.

Az ezt követő hónapokban elkezdett toborozni a 2K a fejlesztéshez, így került a projekthez néhány alkalmazott a Mafia III-as csapatból is, és annak ellenére, hogy 2018 áprilisában már kiszivárgott a játék készülésének ténye, csendben tevékenykedett a stúdió, ráadásképp igyekeztek végig kicsiben tartani a brigádot, akik ügyködnek rajta.

Na már most, általában nemigen sül el jól, amikor ennyiszer újraindítják egy játék fejlesztését, elég csak az Anthemre vagy a Mass Effect Andromedara gondolni, úgyhogy azért érdemes fenntartásokkal kezelni, hogy mégis milyen lesz az új BioShock, de reméljük a legjobbakat, és hogy a 2K tudja mit csinál, például egy Electronic Arts-szal ellentétben.
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 7 hónapja és 15 napja

Aggasztó, ha ez igaz. Részben, mert a sorozat zseniális, kár lenne tönkretenni, részben pedig, mert azt olvasva, hogy a Mafia III fejlesztői is részt vesznek a projektben, az régen rossz.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Az már eleve rossz, ha nem tudnak évek óta előrejutni, de hogy több kézen is átmegy a projekt, az a legrosszabb.

válasz erre

Direktor

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ez nem túl jó ómen.

válasz erre

Hentes

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Uhh ha ez így tényleg ennyi ideje folyik, akkor ez nem túl jó jel.

válasz erre

Gólem

1 éve, 7 hónapja és 20 napja

Akkor nem kész ebből egyhamar játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Grifid profiljaWickedSick profiljamarco profiljaGargameth profilja