A koronavírus-helyzet miatt az olaszoknál jelentősen megnőtt az online játékokból fakadó internetforgalom

2020. március 16.
8.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mit csinál a legtöbb gyerek, ha nincs iskola, és nem hagyhatja el a lakást? Természetesen leül a számítógép vagy a konzol elé, és játszani kezd, nincs ebben semmi meglepő vagy rendkívüli dolog.

Éppen ellenkezőleg, pontosan ez a forgatókönyv jelenleg az olaszoknál, ahol a Telecom Italia jelentése szerint drasztikusan megnövekedett az internetes forgalom az elmúlt két hétben, és ennek az oka nem a home workingra kényszerített felnőtt lakosság számának emelkedése, sokkal inkább a legtöbb otthon maradt gyermek, akik imádják online játékokkal elütni az idejüket - mert senki se gondolja komolyan, hogy a távoktatás jelenleg működőképes formában megvalósulhat.

Nem véletlen, hogy az említett szolgáltató szerint a legtöbb adatforgalmat a Fortnite és a Call of Duty generálta az országban, melyek közül főként utóbbihoz ugyebár a 150GB-os Warzone frissítés már önmagában megterhelte a hálózatot, noha a hírek szerint más országokban felkészültek már erre a szolgáltatók. Nekünk itthon azért akadnak fenntartásaink...
4 hozzászólás

Xelosz

4 éve, 4 hónapja és 17 napja

"Fenntartásaink?" Magyarország azért elég jól áll internet ügyileg más országokhoz képest röhögő smiley nem lesz itt probléma max arra felé ahol még nincs optika.

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nemsokára biztos jön a pornhubos stat is, mert kaptak ingyen prémiumot. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 4 hónapja és 17 napja

Hehe, ez nálunk is így lesz biztos! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nem meglepő. röhögő smiley Ez máshol is így lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja