A koronavírus-helyzet miatt az olaszoknál jelentősen megnőtt az online játékokból fakadó internetforgalom

2020. március 16.
7.5801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mit csinál a legtöbb gyerek, ha nincs iskola, és nem hagyhatja el a lakást? Természetesen leül a számítógép vagy a konzol elé, és játszani kezd, nincs ebben semmi meglepő vagy rendkívüli dolog.

Éppen ellenkezőleg, pontosan ez a forgatókönyv jelenleg az olaszoknál, ahol a Telecom Italia jelentése szerint drasztikusan megnövekedett az internetes forgalom az elmúlt két hétben, és ennek az oka nem a home workingra kényszerített felnőtt lakosság számának emelkedése, sokkal inkább a legtöbb otthon maradt gyermek, akik imádják online játékokkal elütni az idejüket - mert senki se gondolja komolyan, hogy a távoktatás jelenleg működőképes formában megvalósulhat.

Nem véletlen, hogy az említett szolgáltató szerint a legtöbb adatforgalmat a Fortnite és a Call of Duty generálta az országban, melyek közül főként utóbbihoz ugyebár a 150GB-os Warzone frissítés már önmagában megterhelte a hálózatot, noha a hírek szerint más országokban felkészültek már erre a szolgáltatók. Nekünk itthon azért akadnak fenntartásaink...
4 hozzászólás

Xelosz

8 hónapja, 4 napja

"Fenntartásaink?" Magyarország azért elég jól áll internet ügyileg más országokhoz képest nem lesz itt probléma max arra felé ahol még nincs optika.

válasz erre

VaPe

8 hónapja, 4 napja

Nemsokára biztos jön a pornhubos stat is, mert kaptak ingyen prémiumot.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 4 napja

Hehe, ez nálunk is így lesz biztos!

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 4 napja

Nem meglepő. Ez máshol is így lesz.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja