A koreai háborúról szólhat a Call of Duty 2021

2021. február 17.
21.3231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kizárt, hogy már most kitudódott, mi lesz a központi témája a Call of Duty 2021-nek, ha ugyanis a szivárgások igazak, akkor az ötvenes évek fedezhetjük majd fel a játékban, amikor többek között a koreai háború is zajlott.

A hírt egy szivárgásnak köszönhetjük, amit a ModernWarzone Twitter-csatorna hozott nyilvánosságra, majd azt egy másik ismert szivárogtató, Okami is megosztotta, így ha nem is lehetünk benne teljesen biztosak, de azért elég komoly esély mutatkozik arra, hogy idén egy Call of Duty Korea című epizód vár majd ránk.

Ez pedig az 1950 és 1953 között zajlott koreai háborút dolgozhatja fel, ami kiváló átkötés lehetne egy második világháborús és egy vietnami háborús epizód között, de a hidegháborús háttérrel ellátott Black Ops mellékszálat is meg lehetne támogatni vele több tekintetben.

6 hozzászólás

rDAVE

3 éve, 5 hónapja és 5 napja

muki írta:
Mi a baj? Szerintem ***** jó lenne! mosolygó smiley
Ez egy sokoldalú ajaj volt. A leglényegesebb, hogy Kelet-Ázsiával majdnem mindenről meg lehet engem győzni, pedig nem akartam új COD-ot játszani, így meg lehet kelleni fog, másrészről félek a sztoritól. Amerikaiak írják, ezért könnyen lehet, hogy egy mese szintjén jó vs rossz harc lesz milliomodjára is. Három évtizedes japán megszállás után amerikai/ensz, szovjet és kínai sakktábla lettek. Az átlag koreai meg ebből annyit látott, hogy a testvérét kell gyilkolásznia. Ahelyett, hogy Amerika megmenti(háhá) Koreát írhatnának egy sztorit arról, hogy mennyire brutális volt a háború mindkét koreai oldal számára. Sokáig dél sem volt fejlettebb vagy nyitottabb, mint észak, nem mai szemmel kellene ezt megírni, inkább hozzá se nyúljanak akkor. Na, szóval ezért az ajjaj... röhögő smiley

válasz erre

muki

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

rDAVE írta:
ajaj...
Mi a baj? Szerintem ***** jó lenne! mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

ajaj...

válasz erre

VaPe

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Brutál jó téma, nagyon komoly környezetet tudnának benne teremteni. Remélem így lesz!

válasz erre

Patrik94

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Az de kemény lenne!

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 5 hónapja és 6 napja

Én nagyon bírnám. mosolygó smiley Egyik kedvenc videojátékos témám.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja