A korábbi kiadó a The Sinking City feltört kalózváltozatát kezdte árulni a Steamen

2021. március 03.
27.8171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Biztosan nem zárják majd a szívükbe a rajongók a Nacon nevét, a kiadó ugyanis a folyamatos csatározás után elképesztő tettet hajtott végre a Frogwares ellen: feltöltötték a The Sinking City feltört kalózváltozatát a Steamre.
 

A két csapat közti ellentét már nem tekinthető újdonságnak, azonban a Nacon jelenlegi húzása komoly jogi lépéseket vonhat maga után, amiért a bűnösök 7 év letöltendő börtönt és több mint 750 ezer eurós bírságot is kaphatnak, hiszen régi kiadóként nem volt joguk ehhez.

Különösen ebben a formában nem, hiszen nem elég, hogy a Nacon kalózverziót töltött fel a The Sinking City-ből a Steamre, mindemellett még bele is nyúltak több helyen a kódba, kivették például a Gamesplanet logóját és a sajátjukat tették a helyére, de az internetes kapcsolatot igénylő kódokat is törölték, miközben egy percig sem törődtek azzal, hogy eltüntessék maguk után a nyomokat.

Ha kíváncsiak vagytok a teljes történetre, a Frogwares az alábbi videón a saját álláspontjából mindent elmond a Nacon tettéről:

Nézd nagyban ezt a videót!

Amint jön a Nacontól is bármilyen magyarázat, vagy álláspont, természetesen azt is közöljük.
3 hozzászólás

petrovicsz

7 hónapja, 4 napja

Egész szép történet ez!

válasz erre

VaPe

7 hónapja, 4 napja

Remélem mond majd valamit a Nacon is, mert erre kíváncsi vagyok azért...

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 4 napja

Hát mi folyik itt? Normálisak ezek?

válasz erre
The Sinking City
13.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt