A Kobra hadművelet is benne lesz a Call of Duty WWII kampányában

2017. május 29.
5.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a Sledgehammer Games egyáltalán nem csak a jól bevett és sokat látott kliséket pufogtatja majd el a Call of Duty WWII kampányában, lévén kiderült, hogy olyan eseményeket is érinteni szeretnének, amit videojátékban korábban még nem láttunk.

Michael Condrey és Glen Schofield ugyanis nemrégiben a Gamestop munkatársainak adtak egy interjút a Call of Duty WWII kapcsán, amiből kiderült, hogy a játék kampányának egyik küldetése a Kobra hadművelet lesz, amely hét héttel a normandiai partraszállás után történt, napra pontosan július 25. és július 31. között, az Overlord hadművelet részeként.

Aki esetleg nem túl járatos a második világháború eseményeiben, a Kobra hadművelet neve alatt a világ legnagyobb légitámadása zajlott le, aminek során több mint 3 ezer amerikai repülőgép bombázta a náci egységeket annak érdekében, hogy a Németországban ragadt szövetségesek épségben ki tudjanak menekülni.
Call of Duty WWII kampányában, lévén kiderült, hogy olyan eseményeket is érinteni szeretnének, amit videojátékban korábban még nem láttunk.'>
4 hozzászólás

zender

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Gondolom nem repkedhetünk majd csak ott zúgnak el felettünk a gépek. De mondjuk az is valami már. mosolygó smiley

válasz erre

muki

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Na ez igen jó lehetőségnek tűnik!

válasz erre

Mordorer

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Na az nem gyenge. meglepett smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 24 napja

Már s képzeltem a jelenetet a játékban. Zúzunk a repcsivel és szórjuk a bombákat a németekre, de a légvédelem eltrafálja a gépünket, mi meg kénytelenek vagyunk kiugrani és gyalogosan tolni tovább a német túlerőben.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja