A klinikai diagnosztika megverte a játékos alkalmazásokat

2016. április 17.
3.0431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A héten zajlott le a Microsoft Imagine Cup magyar döntője, ami egy évente megrendezésre kerülő innovációs verseny fiatal startupok számára.

Az idei verseny az első, ahol az eddigi egy helyett három kategóriában is hirdettek győztest, a főkategóriát a MEDcases app nyerte, amely mobilok és a VR technológia segítségével szeretné forradalmasítani a klinikai diagnosztika oktatását.

A játék kategóriában a Sphere cspat győzedelmeskedett, akik mobilos MOBA játékot fejlesztenek, kifejezetten gyerekek számára. Ezt a főhős maga is jelképezi, egy nagy fehér golyó, két pöttyel az "arcán".

Innováció kategóriában az Esport Horizon vitte a virtuális pálmát. A csapat egy olyan weboldal fejlesztésével indult a megmérettetésen, ami a nagy eSport bajnokságokat szeretné lemásolni virtuális környezetre, tehát otthon ülve biztosítana lehetőséget versenyeken indulásra.

A versenyt megelőző több hetes felkészítő tanfolyamra egyébként idén 43 csapat jelentkezett, és majdnem minden ötödik jelentkező be is jutott az Imagine Cup Academy programba.
5 hozzászólás

Ravor

5 éve, 6 napja

Jók ezek a versenyek, csomó jó ötlet születik ezáltal

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 7 napja

Gratulálok!
Igen érdekes a diagnosztikai app. Remélem el fog terjedni!

válasz erre

totyak

5 éve, 7 napja

Nekem egy normális weboldal összehozása is izzadságos munka volt webprogramozás órán, ezek meg ilyen klassz cuccokat tolnak. Pacsi nekik.

válasz erre

Eltohn

5 éve, 7 napja

Ügyesek! Sok sikert nekik a világbajnokságon is!

válasz erre

Tommy

5 éve, 7 napja

Esportos oldalból milliónyi van és egy csomó nagy. Esélyük nincs.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljakylx profiljagery1113 profilja