A Kingston bemutatta új Canvas memóriakártyáit

2018. március 16.
3.3151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb memóriakártya-családról rántotta le a leplet a minap a Kingtson, akik Canvas név alatt indították el új sorozatukat, amivel az átlagfelhasználók és a professzionális tartalomkészítők is megtalálhatják számításaikat.

A Kingston Canvas kártyáira általánosságban jellemzőek, hogy víz- és hőállóak, de kiválóan tűrik a rezgést és a rázkódást is akár SD-, akár microSD formátumban, így a tesztekkel igazolt kiemelkedő tartósságuk mellett a fotósok és a videósok bárhol és bármikor a legjobb minőséget tudják megörökíteni vele.

A Canvas Select ennek megfelelően egy megbízható, Class 10 besorolású kártya lett, mely maximum 80 MB/s-os olvasási és 10 MB/s-os írási sebességgel bír, és míg SD formátumban 128GB-os, addig microSD-ként 256GB-os maximális kapacitást garantál.

A Canvas Go! a tökéletes választás az örök utazóknak, amivel akár HD vagy 4K felbontású felvételek is készíthetők. A Class 10-es besorolású kártya maximum 90 MB/s-os olvasási és 45 MB/s-os írási sebességre képes, és míg SD formában 512GB-os, microSD-ként 128GB-os tárhelyet biztosít.

A Canvas React leginkább a 4K felbontású videofelvételek és sorozatképek világában érzi jól magát, ez a Class 10-es besorolású kártya ugyanis már 100 MB/s-os olvasási és 80 MB/s-os írási sebességre képes, méghozzá SD formátumban 256GB-os, microSD-ként pedig 128GB-os kapacitással.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 7 hónapja és 6 napja

Mindegyik nagyon pöpec, lehet jobb hogy nem látom mennyi az annyi!

válasz erre

totyak

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

A lényeget nem tudtuk, meg sajna, hogy mennyibe fájnak.

válasz erre

muki

2 éve, 7 hónapja és 9 napja

Ár jó lett volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profilja