A Kingdom Hearts 4-ben visszatér az egyik közkedvelt játékmechanika

2022. április 15.
38.9241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Kingdom Hearts 4 rendezője, Tetsuya Nomura megerősítette, hogy egy népszerű játékmechanika, amelyet korábban a Kingdom Hearts 2-ben láthattunk, most visszatér - a Square Enix nagyszerűen indította a hetet azzal, hogy bejelentette, a KH4 munkálatai már javában zajlanak.

És bár még mindig sok mindent nem tudunk a Kingdom Hearts 4-ről, a cím debütáló trailere rövid ízelítőt adott a játékmenetből, nevezetesen, hogy lesz néhány visszatérő funkció. A Famitsunak adott új interjújában Nomura elmondta, hogy a Kingdom Hearts 4 harcrendszere a Reaction parancsokat eleveníti majd fel.

Ez a rendszer először a Kingdom Hearts 2-ben volt látható, de végül nem tért vissza a Kingdom Hearts 3-ban. Nomura elmondta, hogy látta, hogy a KH3 után számos rajongó kérte a Reaction parancsok visszatérését, és ezért úgy döntött, hogy a KH4-ben eleget tesz ezeknek a kéréseknek.

A részletek arról, hogy a harci mechanika ezúttal hogyan lesz megvalósítva, nem teljesen világosak, de a játék első trailere történetesen egy példát mutat erre, amikor Sora felveszi a harcot egy toronymagas szörnyeteggel, amely Quadratum városát támadja.
Kingdom Hearts 4 rendezője, Tetsuya Nomura megerősítette, hogy egy népszerű játékmechanika, amelyet korábban a Kingdom Hearts 2-ben láthattunk, most visszatér - a Square Enix nagyszerűen indította a hetet azzal, hogy bejelentette, a KH4 munkálatai már javában zajlanak.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Jó, hogy hallgatnak a játékosokra.

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 13 napja

Vissza a gyökerekhez. mosolygó smiley

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 13 napja

Látszik, hogy komolyan foglalkoznak a projekttel, hallgatnak a rajongókra.

válasz erre
Kingdom Hearts 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja