A Kingdom Hearts 3 a sorozatot nem ismerőknek is kedvez

2018. június 17.
4.1091
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kétségtelen, hogy a Kingdom Hearts szériának megvan a saját kultusza és rajongótábora, most viszont a harmadik felvonásra a fejlesztők nyitnak azok felé is, akik nem játszottak az első két epizóddal.

Az információ Tetsuya Nomura-tól, a játék rendezőjétől származik, aki elmondta, hogy az előző két Kingdom Hearts történetét feldolgozó videósorozat egyaránt lesz megtekinthető az érkező folytatásban, és az interneten is. Az összefoglaló japán változata vélhetőleg még júniusban felkerül az internetre.

Az öt rész hossza együtt véve pár órás lesz, szóval akik a harmadik epizóddal terveznek belevágni a Kingdom Hearts szériába, azoknak mindenképp ajánlott lesz lecsekkolni ezt az összefoglalót. Természetesen a játékokat végigjátszani és átélni még mindig nagyobb élmény, de akinek nincs rá lehetősége annak megfelelő opció lesz ez a megoldás. A játék 2019. január 25-én érkezik Xbox One és PlayStation 4 platformokra.
3 hozzászólás

petrovicsz

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Egyre több az ilyen összekapcsolódás játék és videó között. Tetszik.

válasz erre

muki

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jó lenne hozzá magyar felirat is, de ez max álom.

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jók mostanában ezek a kis videósorozatok a játékok mellé, szerintem nagyon ötletes!

válasz erre
Kingdom Hearts 3
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaCsokis profiljaHellblade profilja adambalonyi profiljaTuttu13 profilja