A kínai újévet ünnepelhetjük a Heroes of the Storm-ban is

2017. január 26.
4.1161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak rákattant a Blizzard a kínai újévre, aminek alkalmából az Overwatch után most a Heroes of the Storm-hoz is bejelentették a Lunar Festival névre keresztelt eseményt, amely ráadásul már el is indult, sőt február 14-ig várja a játékosokat.

Az event a Kakas Évének ünneplésére koncentrálva egy halom újdonsággal gazdagítja a Heroes of the Storm-ot, így új mountok, skinek, bundle csomagok és egyebek várják a játékosokat, akik minden nap egy új küldetést is kapnak a Rooster Race képében, amelynek teljesítésével 200 arany lesz a jutalmuk.

Sőt mi több, amennyiben valaki az esemény ideje alatt teljesíti mind a 25 Rooster Race-t, egy csodálatos Lunar Rooster portréval és egy exkluzív mounttal gazdagodhat majd. Mindeközben a fesztivál idejére a játék boltjában egy halom új tárgyat is fel lehet fedezni, de felcsíphetjük a Lunar Festival Bundle csomagot is, amelyben a Monkey King Samuro, a Lunar Li-Ming és az új Nimbus Cloud Mount található.

A Lunar Festival során az egyik legnagyobb újdonság azonban talán az új hős, a korábban beharangozott Valeera Sanguinar érkezése lesz, aki szintén az eseményen debütál majd, de a tematikus extrákkal ellentétben ő később is elérhető marad.

Nézd nagyban ezt a videót!



Heroes of the Storm-hoz is bejelentették a Lunar Festival névre keresztelt eseményt, amely ráadásul már el is indult, sőt február 14-ig várja a játékosokat.'>
2 hozzászólás

rDAVE

7 éve, 9 hónapja és 13 napja

totyak írta:
Érdekes, hogy olyan ünnep kerül a játékaikba, ami nem világszintű. Persze, gondolom rengeteg kínai játszik ezekkel, nekik kedveznek most kicsit.
Ezt nem csak Kínában ünneplik és egyébként is több kínai van, mint európai és amerikai együttvéve. Innentől kezdve nézhetjük melyik világszintű. röhögő smiley Amúgy sem sok olyan ünnep létezik, talán az újév (Gergely naptár) az egyetlen, amit igazán annak lehet nevezni. Karácsonyt már csak jóindulattal.

válasz erre

totyak

7 éve, 9 hónapja és 13 napja

Érdekes, hogy olyan ünnep kerül a játékaikba, ami nem világszintű. Persze, gondolom rengeteg kínai játszik ezekkel, nekik kedveznek most kicsit.

válasz erre
Heroes of the Storm
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja