A Killer Instinct fejlesztőinél kötött ki Adam Boyes

2016. július 27.
2.1391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokak szemében nagyon csúnya árulást követett el Adam Boyes, aki a Sony egyik első embere volt, a legfrissebb hírek szerint azonban egy a Microsoft kötelékébe tartozó stúdió, avagy a Killer Instinct-szériát jegyző Iron Galaxy élére került.

Adam lett ugyanis az említett csapat új vezérigazgatója, ami nem éppen egy olyan pozíció, amit korábbi kijelentései alapján el tudtunk képzelni róla, hiszen Adam azért lépett ki a Sony-tól, hogy visszatérhessen kedvenc elfoglaltságához, a játékfejlesztéshez.

Hogy vezérigazgatóként mennyire tud majd belefolyni mindebbe, az egyelőre kérdéses, ellenben reménykedjünk benne, hogy az ő vezetésével az Iron Galaxy nem csak Killer Instinct-játékokat készít majd, hanem olyan címekhez is visszanyúl, mint a Divekick vagy a Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 1 napja

Valószínű azért... de ráfázott mert MS-nél nem nagyon fejlesztenek nagyon komoly játékokat. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 4 hónapja és 2 napja

Csak a pénz...

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 2 napja

Úgy bírom, hogy ezek egyik zsíros állásból csak átugranak a másikba. Nem lesznek munkanélküliek (nem mintha megérintené őket, mert már hülyére keresték magukat), nem kell hetekig, hónapokig keresgélniük, csak fogják magukat és lelépnek, ha nem tetszik valami. Irigylem az ilyet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja