A kibővült harcrendszerről szól a legfrissebb Uncharted: The Lost Legacy trailer

2017. augusztus 21.
4.3171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Naughty Dog kíméletlenül bombáz minket az Uncharted: The Lost Legacy újabb kedvcsinálóival, így ma sem maradtunk friss videó nélkül, ami a fejlesztői naplók stílusában mesél nekünk az átalakult harcrendszerről.

Merthogy az Uncharted: The Lost Legacy nemcsak a történet vagy a szereplők, hanem a játékmenet tekintetében is számtalan friss dolgot hoz be a sorozatba, ezeket az apróságokat pedig Shaun Escayg kreatív igazgató, Kurt Margenau rendező és Josh Scherr író mutatják be nekünk az alábbiakban.

Ha már türelmetlenül várod az Uncharted: The Lost Legacy megjelenését, akkor még egy kevéske kitartást, mert az alkotás augusztus 23-án érkezik, méghozzá a PS4 exkluzivitásában.

Nézd nagyban ezt a videót!



Uncharted: The Lost Legacy újabb kedvcsinálóival, így ma sem maradtunk friss videó nélkül, ami a fejlesztői naplók stílusában mesél nekünk az átalakult harcrendszerről.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 2 hónapja és 2 napja

És holnap már jön is!

válasz erre

totyak

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Sajnos nem értem mit mondanak a videóban és így nem tudom miből is áll a kibővült harcrendszer, de azt tudom, hogy a legtöbben (én is) csak rohannak, ha lőnek rájuk, aztán adandó alkalommal elbújnak és visszalőnek. Nem kell itt bonyolult dolgokra gondolni.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 2 hónapja és 3 napja

Na most már tényleg jöhetne! mosolygó smiley

válasz erre
Uncharted: The Lost Legacy
10.770 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja