A kiadó szerint óriási anyagi sikert hozott a Vampyr

2018. október 29.
6.1201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy tényleg minden arannyá változik, amihez hozzáér a Life is Strange kalandjátékkal felfutott Dontnod Entertainment, a projekt mögé kiadóként felsorakozott Focus Home Interactive ugyanis bejelentette, hogy a Vampyr is nagy sikert hozott nekik.

Persze senki se gondoljon egy Call of Duty-féle kasszarobbanásra, ellenben a Focus Home Interactive szerint az év első felében 44,3 millió euró volt a bevételük, ami átszámítva alsó hangon is lényegesen több, mint 13 milliárd forintnak megfelelő összeg.

Sajnos pontosabb és konkrétabb számokat a kiadó nem közölt, ellenben azt hozzátette, hogy ennek a pénzösszegnek a jelentős részét a Vampyr termelte, ami nemcsak Amerikában, hanem a világ minden régiójában egészen kellemes sikert aratott.
Vampyr is nagy sikert hozott nekik.'>
6 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 10 hónapja és 15 napja

Én még csak tervezem hogy játszok vele, de biztosan hogy nem hagyom ki. mosolygó smiley

válasz erre

DrThezeus

5 éve, 10 hónapja és 16 napja

Lehet, én vagyok a kivétel, de nekem nagyon bejött a játék. A harcrendszerét sajnáltam, az elég fapados lett, de maga a párbeszédrendszer nagyon ügyesen lett megoldva szerintem, plusz az is nagyon tetszett, hogy tényleg minden NPC különálló karakter volt, és nem igazán akadt közülük olyan, akire mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül rá lehetett mondani, hogy na, érte nem kár, ha megölöm némi XP-ért.
Mindezek mellett ezek a jó eladások engem is meglepnek, valamiért bennem is az a kép élt, hogy se kritikai, se pénzügyi siker nem lett végül a cucc.

válasz erre

smadi1968

5 éve, 10 hónapja és 16 napja

Hát ezt nem hiszem el!!!!!

válasz erre

totyak

5 éve, 10 hónapja és 16 napja

Érdekes, mert korábban pont azt olvastam, hogy kritikailag sem lett nagy siker, meg eladásokban sem produkál valami erőset. Persze kinek mi számít jó eladásnak.

válasz erre

Gólem

5 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ezt nem gondoltam volna mondjuk... meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

5 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ezt jó hallani. Felemás véleményeket hallani róla, de nem néz ki rossznak. Nálam még várat magára, viszont majd szeretném játszani.

válasz erre
Vampyr
14.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profiljaManiac profilja