A kiadó szerint óriási anyagi sikert hozott a Vampyr

2018. október 29.
5.2191
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy látszik, hogy tényleg minden arannyá változik, amihez hozzáér a Life is Strange kalandjátékkal felfutott Dontnod Entertainment, a projekt mögé kiadóként felsorakozott Focus Home Interactive ugyanis bejelentette, hogy a Vampyr is nagy sikert hozott nekik.

Persze senki se gondoljon egy Call of Duty-féle kasszarobbanásra, ellenben a Focus Home Interactive szerint az év első felében 44,3 millió euró volt a bevételük, ami átszámítva alsó hangon is lényegesen több, mint 13 milliárd forintnak megfelelő összeg.

Sajnos pontosabb és konkrétabb számokat a kiadó nem közölt, ellenben azt hozzátette, hogy ennek a pénzösszegnek a jelentős részét a Vampyr termelte, ami nemcsak Amerikában, hanem a világ minden régiójában egészen kellemes sikert aratott.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete

Én még csak tervezem hogy játszok vele, de biztosan hogy nem hagyom ki.

válasz erre

DrThezeus

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Lehet, én vagyok a kivétel, de nekem nagyon bejött a játék. A harcrendszerét sajnáltam, az elég fapados lett, de maga a párbeszédrendszer nagyon ügyesen lett megoldva szerintem, plusz az is nagyon tetszett, hogy tényleg minden NPC különálló karakter volt, és nem igazán akadt közülük olyan, akire mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül rá lehetett mondani, hogy na, érte nem kár, ha megölöm némi XP-ért.
Mindezek mellett ezek a jó eladások engem is meglepnek, valamiért bennem is az a kép élt, hogy se kritikai, se pénzügyi siker nem lett végül a cucc.

válasz erre

smadi1968

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Hát ezt nem hiszem el!!!!!

válasz erre

totyak

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Érdekes, mert korábban pont azt olvastam, hogy kritikailag sem lett nagy siker, meg eladásokban sem produkál valami erőset. Persze kinek mi számít jó eladásnak.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezt nem gondoltam volna mondjuk...

válasz erre

rDAVE

8 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ezt jó hallani. Felemás véleményeket hallani róla, de nem néz ki rossznak. Nálam még várat magára, viszont majd szeretném játszani.

válasz erre
Vampyr
14.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaPajti24 profiljagery1113 profiljaManiac profilja