A kasztokról szól a legújabb Dragon Quest 7 trailer

2016. augusztus 02.
2.6801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb előzetessel gyarapodott a kizárólag Nintendo 3DS-re megjelenő Dragon Quest 7: Fragments of the Forgotten Past című japán szerepjáték, amelynek középpontjába ezúttal a kasztok és a szakmák kerültek.

A játékban a hírek szerint 30 különféle hivatást választhatunk majd, és bármelyiket is aggassuk hősünkre, az mind egyedi skillekkel és lehetőségekkel vértezi majd fel őt, de hogy pontosabban miről is van szó, azt mesélje el inkább helyettünk az alábbi mozgókép.

Az ezredfordulón még az első PlayStation-re megjelent Dragon Quest 7 Nintendo 3DS-re megálmodott változatának premierjét egyébiránt 2016. szeptember 16-án várhatjuk Európa földjén.

Nézd nagyban ezt a videót!



Dragon Quest 7: Fragments of the Forgotten Past című japán szerepjáték, amelynek középpontjába ezúttal a kasztok és a szakmák kerültek.'>
2 hozzászólás

wegh

8 éve, 4 hónapja és 16 napja

totyak írta:
Nálam van gond, vagy tényleg nem működik a youtube? Nekem semmilyen videót nem játszik. Tegnap még semmi gondja nem volt.
Nálam minden ****a... kacsintó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nálam van gond, vagy tényleg nem működik a youtube? Nekem semmilyen videót nem játszik. Tegnap még semmi gondja nem volt.

válasz erre
Dragon Quest 7
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja