A karrier módról szól a legújabb UFC 4 trailer

2020. július 31.
8.7231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jelentős változások érik a UFC 4 esetében a karrier módot - derült ki mindez az EA Sports által a játékhoz kiadott aktuális kedvcsinálóból, mely elejétől a végéig ezt az opció kívánja prezentálni számunkra.

Mint ebből megtudtuk, a UFC 4 karrier módjának egyik legérdekesebb eleme az úgynevezett Fighter Evolution rendszer, ami kis túlzással olyan szerepjátékos megoldást állít a háttérbe, mint amit annak idején a Morrowindban láttunk, ezáltal minden mozdulat, ütés, rúgás és egyebek folyamatosan szintet lépnek a használat következtében, tehát maximálisan a saját ízlésünkhöz és stílusunkhoz igazíthatjuk majd bunyósainkat.

Hogy miként működik ez a gyakorlatban, és milyen újdonságok lesznek még a UFC 4 kampányában, azt az alábbi videón alaposabban szemügyre veheted, miközben a megjelenési dátumról annyit kell tudnod, hogy augusztus 14-én jön PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



UFC 4 esetében a karrier módot - derült ki mindez az EA Sports által a játékhoz kiadott aktuális kedvcsinálóból, mely elejétől a végéig ezt az opció kívánja prezentálni számunkra.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 éve, 13 napja

Ilyen játékínséges időkben még ez is tetszik. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 éve, 13 napja

Jó kis bunyós cucc lesz ez!

válasz erre
UFC 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja