A karrier módról szól a legfrissebb EA Sports UFC 3 trailer

2018. január 10.
1.8471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts csapata egy újabb trailerrel örvendeztetett meg minket az EA Sports UFC 3-ról, mely a ketrecharc szabályain alapuló bunyós játékok legújabb üdvöskéjeként a karrier mód rejtelmeibe igyekszik beavatni minket.

A videó és a kapcsolódó közlemény ígéretei szerint az EA minden eddiginél tartalmasabb formában álmodta meg a játékmódot, ezáltal sokkal alaposabban tudjuk majd fejleszteni és népszerűsíteni karakterünket, akit például két mérkőzés között úgy tudunk promotálni és reklámozni, mint a valóságban, hogy több rajongóval és jobb morállal induljon neki a következő küzdelemnek.

Persze mindez csak a jéghegy csúcsa, az EA Sports UFC 3 karrier módja ennél sokkal több lehetőséget garantál nekünk, ha pedig kíváncsi vagy rá, ismerkedj meg vele az alábbiakban, miközben azt is nyugtázhatod, hogy a premier szintén itt van a nyakunkon, lévén a játék február 2-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



EA Sports UFC 3-ról, mely a ketrecharc szabályain alapuló bunyós játékok legújabb üdvöskéjeként a karrier mód rejtelmeibe igyekszik beavatni minket.'>
2 hozzászólás

Gólem

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Továbbra is unalmas játéknak tartom hogy sportoljak konzolon, viszont igen jól néz ki ez a játék!

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Jó kis bunyós stuff lesz ez.

válasz erre
EA Sports UFC 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja